vineri, 28 noiembrie 2008

Spaga in Romania


Spaga in Romania lasa de dorit! Fara spaga nu se poate face nimic! In orasul meu a fost cazuri in care s-au facut operatii de apendicita fara anestezie pentru ca pacientii nu au avut bani sa ofere anestezistului! Damn!

In luna noiembrie 2007 am ramas insarcinata! Am aflat abia in decembrie si am mers la un control la o doamna doctor!(gandindu-ma ca e mai bine fiind si ea femeie) Am intrat in cabinet si cu o repezeala m-a luat (m-am speriat rau pt ca era prima mea sarcina), a inceput sa tipe si fiind aproape sigura ca nu vreau sa pastrez sarcina a ramas foarte uimita de raspunsul meu. La al 2-lea control a intrat si sotul cu mine punand pe birou o mica "atentie"! La acel control se schimbase complet fiind cea mai draguta. Mi-am schimbat doctorul din acest motiv pentru ca unii oameni nu au sa dea "atentia" care am dat-o eu!

Unde este dreptatea? Unde este DNA-ul?

NU MAI DATI SPAGA! Este mesajul catre romani... de ce nu spune:NU MAI CERETI SPAGA? Noi nu mai dam daca nu s-ar cere!

De ce se leaga de Jiji Becali el care nici nu a dat, sau ma rog nu a apucat sa dea, si nu merg prin spitale, primarii, politii si alte chestii? Nu cred ca am sa inteleg vreo data asta!

Niciun comentariu: